Clienti

Soluții DEȘTEPTE pentru afaceri profitabile ! ®

Adisaf – Clienti

„Toate visele tale se pot îndeplini dacă ai curajul să le urmezi”.
Walt Disney


Știm cât de greu se câștigă ÎNCREDEREA clienților. De aceea, ne străduim să tratăm cu seriozitate, responsabilitate și cu maximă celeritate(rapiditate) orice solicitare.

Furnizăm servicii de calitate, fiindcă suntem concentrați pe nevoile clienților. Oferim partenerilor noștri respectul cuvenit, fiindcă suntem conștienți că cea mai bună reclamă pentru noi sunt clienții multumiți de serviciile oferite de firma de consultanță ADISAF CONSULTING MANAGEMENT S.R.L..

În toate activitățile noastre suntem dedicați rezolvării rapide, corecte și la un preț convenabil a oricărui tip de solicitare.

Clienții noștri activează în mai multe domenii de activitate, și ne mândrim că suntem parteneri cu oameni de de afaceri de succes care activează ca:

- consultanți în afaceri și management
- antreprenori / dezvoltatori imobiliari
- tineri și creativi antreprenori în domeniul IT
- furnizori de soluții IT si TELECOM
- profesioniști în construcții și arhitectură
- profesioniști de succes în domeniul artei fotografice
- transportatori dedicați în transporturi
- promotori ai serviciilor de suport media

ADISAF - Clienti

Calitatea serviciilor furnizate de-a lungul timpului, abordarea personalizată a clienţilor (fie întreprinderi mici şi mijlocii, fie clienţi cu activitate în servicii sau persoane fizice autorizate) au făcut ca an după an, numărul clienţilor noştri să crească.

Pentru mai multe informații sau pentru oferte personalizate cerințelor dumneavoastră, vă stăm la dispoziție cu mai multe amănunte, dacă ne adresați un mesaj scris la office@firmapfa.ro, sau dacă ne vizitați la sediul nostru de luni până vineri între orele 11,00- 16,00, cu programare efectuată și confirmată prin mail sau telefonic la numerele existente în cuprinsul acestui site.Soluții DEȘTEPTE pentru afaceri profitabile ! ®
® Marcă înregistrată ADISAF CONSULTING MANAGEMENT S.R.L.

Contactează-ne!


Pentru orice detalii ne puteți contacta folosind datele de contact:

Bulevardul Lascăr Catargiu nr. 35, etaj 2, Municipiul București , Sector 1
Telefon fix: 0213.154.646
Mobil : 0765.021.670
Suna acum!

Email : office@firmapfa.ro

Adasif