Despre noi

Soluții DEȘTEPTE pentru afaceri profitabile! ®

Adisaf – despre noi

„Peste 20 de ani ai să regreti mai mult lucrurile pe care nu le-ai facut decât cele pe care le-ai făcut. Așa că ridica ancora, ieși din portul cel sigur și prinde vânt în vele.”
Mark Twain


Astfel am decis atunci când am luat hotărârea de-a dezvolta această firmă de consultanță, prin care dorim să aducem un plus de valoare pe baza serviciilor oferite către clienții noștri. Fiecărui client nou, ne străduim să-i transmitem sau să livrăm acelui client ceva în plus.

De aceea, preferăm să avem în viitor, regretul că am transmis unui partener ceva mai multe informații la începutul activității sale (chiar dacă nu va avea imediat nevoie de toate acele informații), decât să regretăm că nu am furnizat partenerilor noștri acel „ingredient” de care va avea nevoie, pentru dezvoltarea în siguranță a afacerilor.

Imediat după începerea activității firmei noastre, cea mai mare parte a lucrărilor desfășurate au fost referitoare la efectuarea diverselor operațiuni specifice solicitate de clienții noștri pentru Registru Comerțului, atât din Municipiul București sau Județul Ilfov, dar și la diferite oficii teritoriale ale Registrului Comerțului din țară.

Seriozitatea și siguranța cu care tratăm fiecare client ne dau nouă liniștea sufletească, precum și echilibru interior, astfel încât la finalizarea comenzii și la predarea către partenerii noștri a documentelor originale emise de Registru Comerțului, să avem certitudinea că ne-am făcut datoria la cel mai înalt nivel profesional.

ADISAF - Despre noi

Asigurăm la cerere, servicii de reprezentare a clienților noștri în relația acestora cu diverse instituții de stat sau particulare, în vederea obținerii unor autorizații, avize sau licențe.

Firma de consultanță Adisaf Consulting Management S.R.L. a luat ființă în luna iunie 2015, dar întreaga activitate este desfășurată și structurată în special pe baza experienței în afaceri și business de peste 25 de ani a domnului Mihalcea Florin, asociatul unic și administratorul societății.Soluții DEȘTEPTE pentru afaceri profitabile ! ®
® Marcă înregistrată ADISAF CONSULTING MANAGEMENT S.R.L.

Adisaf Consulting Management S.R.L. asigura toată gama de servicii necesare operațiunilor de înregistrare, de mențiuni sau de radiere din Registru Comerțului.

Soluții DEȘTEPTE pentru afaceri profitabile ! ®

Adasif

Contactează-ne!


Pentru orice detalii ne puteți contacta folosind datele de contact:

Bulevardul Lascăr Catargiu nr. 35, etaj 2, Municipiul București , Sector 1
Telefon fix: 0213.154.646
Mobil : 0765.021.670
Suna acum!

Email : office@firmapfa.ro