Echipa noastra

Soluții DEȘTEPTE pentru afaceri profitabile ! ®


„Schimbarea nu va veni dacă așteptăm altă persoană sau așteptăm alte timpuri. Noi suntem cei pe care-i așteptăm. Noi suntem schimbarea pe care o cautăm.”
Barack Obama

Adisaf Consulting Management S.R.L. este pregătită să vă ofere cele mai rapide soluții, în condiții de seriozitate și responsabilitate la nivel occidental, fiind adaptați perfect mediului de afaceri dinamic din România, deoarece avem o puternică atitudine și cultură organizațională pro-business, orientată către clienții noștri.

De asemenea, colegele noastre sunt persoane valoroase din punct de vedere professional, care au dovedit că merită să facă parte din echipa noastră. Suntem mai ales bucurosi că sunt tinere care doresc să-și perfecționeze pregatirea profesională atât în plan teroretic cât și în cel practic.

Ingredientul cheie al succesului în orice domeniu, este cum bine se cunoaște perseverența. Atunci când perseverezi urmează invariabil succesul profesional dar și recunoașterea profesională.

Suntem determinati să mărim eficiența comunicării, rapiditatea transmiterii informațiilor, prin folosirea celor mai noi și mai folosite mijloace de comunicare modern, precum și responsabilitatea în relațiile cu partenerii noștri de afaceri.

Angajamentul nostru ferm este să atragem alături de noi tineri dornici de perfecționare profesională, de reușită în carieră, așături de care să construim una dintre cele mai competente firme de consultanță pentru afaceri și management de pe piața românească.

Funcționăm și lucrăm încă din prima zi, motivați de dorința de-a oferi partenerilor noștri servicii de cea mai bună calitate și în cel mai scurt timp posibil, pentru a satisface cerințele tuturor clienților noștri, dar și pentru a ne simți mândri de faptul că am fost și vom fi selectați ca furnizori de servicii specializate, pentru acele calități care ne diferențiază cu adevărat .

Adasif

Contactează-ne!


Pentru orice detalii ne puteți contacta folosind datele de contact:

Bulevardul Lascăr Catargiu nr. 35, etaj 2, Municipiul București , Sector 1
Telefon fix: 0213.154.646
Mobil : 0765.021.670
Suna acum!

Email : office@firmapfa.ro