Servicii

Soluții DEȘTEPTE pentru afaceri profitabile ! ®

Adisaf – servicii

„Fă azi ce alții nu fac, ca să trăiești mâine cum alții nu pot.”
Zig Ziglar


Autorizare și înființare firme P.F.A. sau firme S.R.L. sunt cele mai numeroase comenzi de prestări servicii primite din partea clienților noștri.

Dizolvări/lichidări societăți comerciale cu sau fără activitate, precum și radierea din Registru Comerțului a persoanelor fizice și juridice, sunt de asemenea o altă parte însemnată a comenzilor primite din parteaclineților noștri.

Inființări/dezființări puncte de lucru sunt pe poziția a treia a tipului de cerințe din partea clienților, iar suspendările au fost ceva mai numeroase odată cu debutul Pandemiei cu COVID-19 din anul 2020.

Schimbarea sediului social, modificări ale obiectului de activitate, precum și depunerea diverselor declarații sau mențiuni în Registru Comerțului completează oferta noastră de servicii specializate.

Adeseori, asociații sunt nemulțumiți de rezultatele înregistrate de administratori sau a celora pe care aceștia (asociații) i-au mandatat să conducă eficient și cu chibzuință activitatea curentă a unei firme. De aceea, în unele cazuri ne aflăm în situația de-a sta la dispoziția tinerilor antreprenori pentru revocarea unuia sau a mai multor administratori.

FFiecare firmă poate trece la un moment dat, prin situația de se ceda în tot sau în parte părțile sociale, precum și de a-și majora capitalul social, prin aport de capital sau prin încorporarea altor rezerve sau creanțe certe, lichide și exigibile în capitalul social. Pentru oricare dintre aceste situații firma noastră de consultanță vă stă la dispoziție cu o vastă experiență, precum și cu proceduri specifice legale.

ADISAF - servicii

Firma de consultanță Adisaf Consulting Management S.R.L. a luat ființă în luna iunie 2015, dar întreaga activitate este desfășurată și structurată pe baza experienței în afaceri și business de peste 25 de ani a domnului Mihalcea Florin, asociat unic și administratorul societății.Soluții DEȘTEPTE pentru afaceri profitabile ! ®
® Marcă înregistrată ADISAF CONSULTING MANAGEMENT S.R.L.

Contactează-ne!


Pentru orice detalii ne puteți contacta folosind datele de contact:

Bulevardul Lascăr Catargiu nr. 35, etaj 2, Municipiul București , Sector 1
Telefon fix: 0213.154.646
Mobil : 0765.021.670
Suna acum!

Email : office@firmapfa.ro

Adasif